Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı
         2012-2013 Eğitim Öğretim Yılı Okul Aile Birliği Genel Kurul Toplantısı 22 Ekim 2012 tarihinde saat 15.00'de yaptık. Toplantı yeter sayısının üzerinde bir katılım sağlanan toplantıda açış  konuşmasını müdür yardımcısı Coşkun GÖKTEKİN yaptı. Ardından divan başkanı olarak oy birliği ile Ahmet KISA, yazman olarak matematik öğretmeni Atakan ÇELİK seçildi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşından sonra Okul Müdürü Hayrullah KARABULUT gündemle ilgili konuşmasını yaptı.Yönetim Kurulu raporunu 2011-2012 Dönemi Okul Aile Birliği Başkanı Vedat DEMİREL yaptı. Denetleme Kurulu raporunu Denetleme Kurulu üyesi Atakan ÇELİK okudu.
        Ardından 2012-2013 Eğitim Öğretim yılında Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunda ve Denetleme Kurulunda görev alacak veliler belirlendi. Gönüllü velilerden oluşan liste oylandı ve oy birliği ile kabul edildi.
Liste şu şekilde oluştu. Okul Aile Birliği Yönetim Kurulunda "Nurcan KARAKOYUN, Gülcan MEMİŞ, Yakup KÖSE, Vedat DEMİREL, Hüseyin ÇOLAK, İsmail YILMAZ, Hafize ÖZEN,Nihat HAMZAOĞLU ve Emine KURT"  görev aldı.
Denetleme Kurulunda ise "Hüseyin DENİZ ve Uğur CÖRÜT" görev aldı.
Yönetim Kuruluna seçilen üyeler başkan olarak önceki okul aile birliği başkanı Vedat DEMİREL'i tekrar başkan olarak seçti ve yeni dönem Okul Aile Birliği Başkanı Vedat DEMİREL oldu.

Toplantıda çekilen fotoğraflar için
tıklayınız.